Goede Doel Diner 29 oktober 2018


Het Goede Doel Diner is uitverkocht!


Sluit uw deelname aan Het Grootste Werkfestival af met een spetterend diner! Een uitstekende gelegenheid om uw relaties uit te nodigen en bij te praten onder het genot van een hapje, drankje en volop entertainment. De opbrengst van dit diner komt ten goede aan het projectt Alleen jij bepaalt wie je bent van Stichting Laureus Nederland (www.alleenjijbepaalt.nl).


Stichting Laureus en Alleen jij bepaalt wie je bent (www.alleenjijbepaalt.nl)

Stichting Laureus wil de achterstandspositie, op sociaal en maatschappelijk vlak, van zo veel mogelijk kinderen/jongeren in Nederland verbeteren. Alleen jij bepaalt wie je bent biedt jongeren van 12 tot 18 jaar uit het praktijkonderwijs of de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg van het VMBO een gestructureerde vrijetijdsbesteding. Ze krijgen zo hulp bij o.a. het maken van de juiste keuzes waardoor deze potentiële talenten hun weg kunnen vinden naar de arbeidsmarkt. Prins Pieter Christiaan van Oranje-Nassau is namens de stichting aanwezig.


Diner

Op geheel eigen en spectaculaire wijze wordt het diner verzorgd door de Westfriese Tafel. Sterrenkok Onno Kokmeijer (Ciel Bleu) en topfotograaf Duco de Vries brengen heerlijke gerechten onder uw aandacht. De recepten zijn samengesteld uit Westfriese streekproducten.


Entertainment

Tijdens het diner is er entertainment en een veiling onder leiding van Robert-Jan Knook, waarvoor de kavels zijn aangeleverd door diverse partners uit de regio.