Programma Het Grootste Werkfestival


Met bijdragen va o.a. Arjan Postma, Dolf Jansen, Ionica Smeets, Menno Siebinga en Thom Verheggen.


12.30 uur Inloop Het Grootste Werkfestival

13.00 uur Opening (plenair)

13.30 uur Wat zijn de overeenkomsten tussen veranderingen in de natuur en de arbeidsmarkt?

14.00 uur Experience

14.30 uur Oase geopend voor ontmoetingen en versnaperingen

14.30 uur Werksafari ronde 1

15.30 uur Werksafari ronde 2

16.30 uur Talkshow NV NHN Werkt: de belangrijkste landelijke en regionale ontwikkelingen, gezien door bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Een inzicht in de snel veranderende wereld om ons heen.

17.30 uur Netwerkborrel

18.30 uur Goede Doel Diner ten bate van Stichting Laureus Nederland, met speciale gast Pieter Christiaan van Oranje-Nassau.

Robert-Jan Knook

Dag- en avondvoorzitter


Al op jonge leeftijd is duidelijk dat Robert-Jan een presentator pur sang is als hij in zijn tienerjaren zijn debuut maakt bij de lokale omroep. Tijdens zijn studie maakt hij naam als nieuwslezer bij Radio Amsterdam, Radio Noordzee Nationaal, Classic FM en Sky Radio.

In 1998 gaat Robert-Jan als presentator bij Business Nieuws Radio werken; het eerste commerciële nieuwsstation van Nederland. Ondertussen is hij ook als ondernemer actief met zijn stemmenbureau en productiehuis. Sinds 2010 richt Robert-Jan zich volledig op het ondernemerschap en verzorgt uiteenlopende mediaproducties. Daarnaast is hij als nieuwslezer met regelmaat te horen op de radio, participeert hij in diverse netwerken als OndernemendWestFriesland, AlkmaarInZaken en wordt hij veel gevraagd als dagvoorzitter, presentator, gastspreker en trainer.

Dolf Jansen Experience