De workshops van Kracht on Tour Alkmaar | 8 nov

Wil je een boost om je eigen onderneming te starten, nog net even dat zetje om tóch voor die ene baan te gaan, wil je af van je onzekerheden of heb je gewoon hulp nodig om jezelf goed te presenteren? Dat kan!


Grijp je kans en volg één van onze inspirerende workshops! Hieronder presenteren alle trainers hun workshop, in je aanmelding kun je je keuze aangeven.


Let op: bij enkele workshops is beperkt plek, vol = vol.

Pak je podium!


Ken je ze? Die mensen die schijnbaar moeiteloos hun product of dienst onder de aandacht brengen, de aandacht van hun publiek vasthouden en onthouden worden. Die zichzelf uitstekende presenteren tijdens een sollicitatiegesprek en weten wat hun plakfactor is. Dat kan jij ook leren!


In deze workshop

Tijdens deze interactieve workshop krijg je de kans om een onuitwisbare indruk achter te laten op het podium van Kracht on Tour. Je leert wat jouw plakfactor is en weet hoe je jezelf met power profileert.


Jouw trainer

Gerda Venema van Trans4mate maakt mensen en organisaties zichtbaar door middel van training, coaching en fotografie. Als ervaren netwerker weet zij als geen ander hoe je verbindingen tot stand brengt. Zij laat je ervaren hoe je meer zelfvertrouwen krijgt en jezelf durft te laten zien.


Met je kop boven het maaiveld


Op zoek naar een baan? Steek dan je kop boven het maaiveld uit, want anders val je niet op. En opvallen is nodig want er zijn nog veel, heel veel meer mensen op zoek naar een baan. Maar hoe doe je dat, opvallen?


In deze workshop

Soms moet je je eigen grenzen opzoeken om anders te zijn dan de rest. Als de gebaande paden niet werken, kies dan je eigen weg. Steek je kop boven het maaiveld: laat vaste patronen los, verlaat je comfortzone en toon lef. Wie durft?


Jouw trainer

Gerjan Apeldoorn heeft meerdere banen gehad. Begonnen in de techniek, maakte hij de overstap naar de commerciële kant en vandaar uit naar training en coaching. HIj werkt voor kleine en grote bedrijven. Voortschrijdend inzicht leidde tot zijn drive om bedrijven en werkzoekenden een omslag te laten maken in denken. En in doen!


Ondernemerstraining


Ben jij een ondernemende type en wil je de eerste stap zetten richting ondernemerschap? Benieuwd wat daar allemaal bij komt kijken en wat heb je nodig hebt? Meld je dan aan voor deze ondernemerstraining!


In deze workshop

We gaan echt starten met ondernemen. Je komt erachter waar jij echt goed in bent. Waar je vooral ook veel plezier in hebt en waar je je geld mee kunt verdienen. Bovendien krijg je tips voor het starten van je bedrijf en een format van een ondernemingsplan, die je tijdens de workshop gaat gebruiken.


Jouw trainer

Jacqueline Boots is eigenaar van Ondernemen Werkt! en De Ommezwaai. Zij traint en coacht sinds 2009 startende ondernemers. Jacqueline heeft in 2016 De Ommezwaai Loopbaanadvies overgenomen en is sinds die tijd volledig zelfstandig ondernemer. Zij is weduwe en woont in Alkmaar met haar drie kinderen. Zij weet er dus alles van hoe belangrijk het is om financieel onafhankelijk te zijn en actie te ondernemen.

Zonder Niche, ben je niets!


Heb je wel eens goed nagedacht over jouw doelgroep? Voor wie jij je product of dienst in de markt zet? Of ben jij alles voor iedereen? Het bepalen van je eigen niche is best lastig. Want als je ‘ja’ zegt tegen het een, zeg je ‘nee’ tegen een ander. En wat als je de verkeerde keuze maakt? Er moet toch brood op de plank komen!


In deze workshop

Je kan nog zo’n goede pitch, product en/of dienst hebben, als je tegen de verkeerde staat te praten is het echt zonde van je tijd en energie. Een goede niche helpt je focussen, richting bepalen en als je precies weet voor wie doet wat je doet ben je een scherpschutter in plaats van iemand die schiet met hagel. Op deze manier ben je minder tijd (en geld) kwijt en krijg je meer en met minder moeite de beste klanten! Linne van Straten helpt je tijdens deze mini-workshop met het bepalen van je niche. Stap voor stap brengen we jouw perfecte doelgroep in kaart. Want als jij durft te kiezen, kiezen ze voor jou!


Jouw trainer

Linne van Straten is succesvolle zakenvrouw, eigenaar van meerdere ondernemingen en oprichtster van Eve & Lilith. Haar passie is om ondernemende en ambitieuze vrouwen kennis te laten maken met Eve en Lilith en hun innerlijke kracht.

Ondernemend gedrag


Een ondernemende instelling is tegenwoordig één van de belangrijkste selectiecriteria bij de invulling van vacatures. Bovendien is het een belangrijke succesfactor voor het welzijn van ieder mens en het carrièreverloop van een werknemer. Iemand met ondernemend gedrag heeft oog voor mogelijke kansen, veranderingen en vernieuwingen binnen zijn of haar leven en werkzaamheden en vertaalt dromen naar doen!


In deze workshop

Heb je moeite om jezelf zover te krijgen dat je gaat doen wat je eigenlijk al heel lang wilt? Blijf je hangen in je dromen en lukt het je niet om een volgende stap te zetten? Schrijf je dan in voor de workshop Ondernemend Gedrag!


Jouw trainer

Jan Ferwerda is ondernemer en coördinator Ondernemerschap bij ROC Horizon College. Hij richt zich op het ontwikkelen en organiseren van kennis en scholingsaanbod op het gebied van ondernemend gedrag en ondernemerschap en het coachen van mensen hierin.

Overwin de Gremlins in je hoofd!


"Ik kan het niet!" Last van gedachten die je niet uit kunt schakelen of die snel naar boven komen als iemand iets zegt of als er iets gebeurd? Deze gedachten bijten zich vast, gaan niet meer weg of komen keer op keer terug. Je blijft malen, je hoofd raakt overvol en kunt niet meer stoppen met denken.


In deze workshop

Leer waar al deze gedachten vandaan komen, waardoor je er zo goed naar luistert en hoe je het voortaan anders kunt gaan doen.

Na deze leuke, interactieve workshop beschik je over 3 snelle en eenvoudige strategieën om te stoppen met uitstellen. Wordt productiever, duidelijker en zelfverzekerder!


Deelnemers aan deze workshop makenkans op een gratis vervolgtraining.


Jouw trainer

Claudia Koehoorn (JouwTransformatie, coaching en councelling) richt zich voornamelijk op vrouwen. Zij werkt met een unieke methode om te ontknopen, specifiek gericht op het vrouwenbrein. Zij dringt snel door tot de kern van problemen en zet al haar kennis en kunde op psychologiegebied in bij de begeleiding van haar klanten.

In 5 stappen van twijfel naar jouw topbaan


Deze workshop is VOL.

Kies je eigen weg!


Deze workshop is VOL.

Je leven in 50 quotes


Soms zit het leven mee... en soms zit het tegen.


De momenten waarop alles lijkt te lukken vinden we heerlijk en tegenslagen of vervelende situaties proberen we zoveel mogelijk te vermijden. Dat zouden we niet moeten doen want tegenslagen zijn de beste leermeesters van het leven. Zonder tegenslag geen succes.


In deze workshop

Over leermeesters gesproken: In deze workshop neemt Annemarie van Gaal je mee in de gedachtewereld van de grootste leermeesters aller tijden. Wat zijn hun belangrijkste inzichten, tips en adviezen? Wat kunnen wij van ze leren?'


Jouw trainer

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen. Zij zet zich in voor bewustwording in financiële zaken, via televisieprogramma’s en het schrijven van boeken en columns.