De workshops van Kracht on Tour Schagen | 22 nov

Wil je een boost om je eigen onderneming te starten, nog net even dat zetje om tóch voor die ene baan te gaan, wil je af van je onzekerheden of heb je gewoon hulp nodig om jezelf goed te presenteren? Dat kan!


Grijp je kans en volg één van onze inspirerende workshops! Hieronder presenteren alle trainers hun workshop, in je aanmelding kun je je keuze aangeven.


Let op: bij enkele workshops is beperkt plek, vol = vol.

Op weg naar je droombaan!


Wat is jouw personal brand? Wat is je imago? Je identiteit? Komt dit overeen? Hoe wil je overkomen? Wat voor soort werk ben je naar op zoek? Bij wie wil je eigenlijk werken? Welke organisatie past bij jou?


In deze workshop

Al deze factoren komen samen in jouw persoonlijke profiel: je CV, je off- en online activiteiten. Wat wil jij dat mensen over jou zeggen wanneer je niet in de kamer bent? Hier gaan we samen naar kijken. Je krijgt voorbeelden te zien, de Do’s en natuurlijk de Don'ts. Na afloop kun jij je eerste stappen zetten naar jouw personal brand.


Jouw trainer

Lonneke Deutekom is eigenaar van She Knows How en expert op het gebied van events, communicatie, social media en teambuilding.

Met je kop boven het maaiveld


Op zoek naar een baan? Steek dan je kop boven het maaiveld uit, want anders val je niet op. En opvallen is nodig want er zijn nog veel, heel veel meer mensen op zoek naar een baan. Maar hoe doe je dat, opvallen?


In deze workshop

Soms moet je je eigen grenzen opzoeken om anders te zijn dan de rest. Als de gebaande paden niet werken, kies dan je eigen weg. Steek je kop boven het maaiveld: laat vaste patronen los, verlaat je comfortzone en toon lef. Wie durft?


Jouw trainer

Gerjan Apeldoorn heeft meerdere banen gehad. Begonnen in de techniek, maakte hij de overstap naar de commerciële kant en vandaar uit naar training en coaching. HIj werkt voor kleine en grote bedrijven. Voortschrijdend inzicht leidde tot zijn drive om bedrijven en werkzoekenden een omslag te laten maken in denken. En in doen!


Kies je eigen weg!


Leer keuzes maken zodat je jouw toekomst stralend, enthousiast en financieel onafhankelijk tegemoet kan gaan. Iedereen durft te dromen, na deze workshop durf jij je droom achterna te gaan!


Volledige focus

Specificeren in wat je wilt

Stappen maken

Weten wat daarvoor nodig is!


In deze workshop

Hoe kan jij jouw stap zetten om te focussen en in beweging te komen? Ontdek:

  • Hoe zie jij je 'werk' toekomst?
  • Valt er wel geld te verdienen met wat jij leuk vindt?
  • Is je huidige baan misschien wel jouw droombaan? Maar moet er alleen een kleine aanpassing gedaan worden?


Jouw trainers

Jolanda Visser van Talent & Advies is gespecialiseerd in bore-out en loopbaanvragen.

Esther Boer is als Natuurcoach gespecialiseerd in stress, burn-out en loopbaan gerelateerde vragen. Samen vormen zij ‘Ik & mijn Talent’ en geven de balans in wat je nodig hebt om vanuit je eigen kracht keuzes te kunnen maken om te doen wat bij je past!

Ondernemend gedrag


Een ondernemende instelling is tegenwoordig één van de belangrijkste selectiecriteria bij de invulling van vacatures. Bovendien is het een belangrijke succesfactor voor het welzijn van ieder mens en het carrièreverloop van een werknemer. Iemand met ondernemend gedrag heeft oog voor mogelijke kansen, veranderingen en vernieuwingen binnen zijn of haar leven en werkzaamheden en vertaalt dromen naar doen!


In deze workshop

Heb je moeite om jezelf zover te krijgen dat je gaat doen wat je eigenlijk al heel lang wilt? Blijf je hangen in je dromen en lukt het je niet om een volgende stap te zetten? Schrijf je dan in voor de workshop Ondernemend Gedrag!


Jouw trainer

Jan Ferwerda is ondernemer en coördinator Ondernemerschap bij ROC Horizon College. Hij richt zich op het ontwikkelen en organiseren van kennis en scholingsaanbod op het gebied van ondernemend gedrag en ondernemerschap en het coachen van mensen hierin.

Je leven in 50 quotes


Soms zit het leven mee... en soms zit het tegen.


De momenten waarop alles lijkt te lukken vinden we heerlijk en tegenslagen of vervelende situaties proberen we zoveel mogelijk te vermijden. Dat zouden we niet moeten doen want tegenslagen zijn de beste leermeesters van het leven. Zonder tegenslag geen succes.


In deze workshop

Over leermeesters gesproken: In deze workshop neemt Annemarie van Gaal je mee in de gedachtewereld van de grootste leermeesters aller tijden. Wat zijn hun belangrijkste inzichten, tips en adviezen? Wat kunnen wij van ze leren?'


Jouw trainer

Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen. Zij zet zich in voor bewustwording in financiële zaken, via televisieprogramma’s en het schrijven van boeken en columns.