Over Kracht on Tour Noord-Holland Noord

Kracht on Tour is gericht op werk en persoonlijke ontwikkeling voor vrouwen. Doelstelling van Kracht on Tour is vrouwen bewust maken van hun talenten, het belang van economische en financiële zelfstandigheid en bijdragen aan concrete stappen richting de arbeidsmarkt en zelfontwikkeling.


Dit willen wij bereiken door inspirerende bijeenkomsten te organiseren met workshops over werk, talent en persoonlijke ontwikkeling. Ook maken we afspraken met organisaties over het bieden van (leer)werkplekken, coaching of training, of over een betere aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt voor herintreders.


RPAnhn – Voor een werkende arbeidsmarkt

In Noord-Holland Noord organiseert RPAnhn samen met haar partners voor het vierde jaar bijeenkomsten in de hele regio. RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) is een krachtig samenwerkingsverband van 18 gemeenten, UWV, onderwijs, werkgevers en werknemers, voor een werkende arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord.


RPAnhn creëert kansen zodat iedereen die kan werken, gaat werken. Want werk zorgt voor economische zelfstandigheid, draagt bij aan het gevoel van eigenwaarde en levert een bijdrage aan een sterke, regionale economie.

}