's Heeren Loo heeft vacatures voor o.a. (persoonlijk) begeleiders!

Lijkt deze baan je op het lijf geschreven, maar heb je niet de juiste papieren? Er zijn vanaf september weer een aantal werk/leertrajecten beschikbaar. Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.


’s Heeren Loo biedt in het hele land zorg, begeleiding, ondersteuning en behandeling voor mensen met een verstandelijke beperking. Heb je interesse in een baan in de gehandicaptenzorg? Bekijk onze vacatures!

Op zoek

naar een

droombaan?

Fort Resort Beemster zoekt een Medewerkt(st)er bediening (fulltime of parttime)

Je verantwoordelijkheden zullen voornamelijk bestaan uit het bedienen van de gasten, het opnemen en serveren van bestellingen, het verzorgen van de mise en place en het opdekken en afhalen van tafels. Wij vragen:

 • Gastvrije instelling
 • Leergierigheid en motivatie voor het vak en een enthousiaste instelling
 • Teamplayer eigenschappen
 • Gedurende de week, weekenden en feestdagen beschikbaar
 • Een representatief voorkomen
 • Beschikking over goede sociale vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Kenter Jeugdhulp zoekt meerdere Jeugdzorgwerkers C

Je draagt zorg voor de groeps- en individuele begeleiding van onze jeugdige cliënten en levert een actieve bijdrage aan de totstandkoming en uitvoering van het hulpverlenings-/ behandelplan. Van één of meerdere jeugdigen ben je mentor. Je onderhoudt in- en externe contacten, met ouders, verwijzers, scholen, etc.  Daarnaast wordt de hulpvorm verder ontwikkeld waarin je een bijdrage levert.   

Assistent filiaalmanager
en nog veel meer leuke vacatures bij Loetje!

Als assistent filiaalmanager bij Loetje heb je het succes van het restaurant voor een groot deel zelf in handen. Je zorgt, in samenspraak met de filiaalmanager, voor de totale dagelijkse gang van zaken op de vloer en geeft leiding aan het team van professionele medewerkers. In deze functie kun je rekenen op zeer afwisselende werkzaamheden. Denk je dat jij als assistent filiaalmanager van Loetje kan bijdragen aan het succes van onze groeiende organisatie?


Front-end developer
Front-end developer
Directe Secretaresse bij Create

Bij Create lopen wij voorop in de nieuwste trends en werken wij volgens de laatste technieken. Ben je na het lezen van de vacatures enthousiast geworden? Solliciteer dan snel en kom gezellig langs bij het hipste IT bedrijf van Noord-Holland voor een kop koffie of een biertje. Wie weet, kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Floormanager
Restaurant La Vida/La Fiesta

(ca. 32 uur)

Als floormanager bij Restaurant La Vida ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de bediening. In de praktijk houd dit in dat je zelf intensief meewerkt in de bediening, en tegelijkertijd het aanspreekpunt bent als collega’s of gasten vragen hebben, of er belangrijke beslissingen gemaakt moeten worden.


Wat zijn de verantwoordelijkheden?

 • Gastheer/ vrouw zijn op de avond tot het afsluiten van de zaak
 • Bijhouden van de voorraad
 • Zorgen voor constante kwaliteit van service
 • Behouden van structuur in de bediening
 • Reparaties of aanpassingen doorgeven of oppakken
 • Omgaan met social media
 • Ondersteuning bieden aan La Fiesta (groepen, feesten, besloten gelegenheden)


Solliciteren kan tot 30 november.


Heb jij zin in een nieuwe baan, wil jij werken met de mooiste (streek)producten, in een hecht en gezellig team? Dan zijn we op zoek naar jou! Stuur een mail naar info@deooievaar.eu. Voor ons restaurant in het altijd gezellige Warmenhuizen zijn wij op zoek naar een:

Gastheer/-vrouw
Oproepkracht
voor Restaurant De Ooievaar


Bedieningsmedewerker
Coffeecorner/barmedewerker

Wil jij werken in de horeca en dan ook nog heerlijk op het strand? De Zilvermeeuw is op zoek naar personeel!! Ben jij degene die zij zoeken?

Ervaren serveerster/ gastvrouw voor restaurant 't Eethuysje in Castricum vanaf 14 januari 2019


Meerdere vacatures bij Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee!

Heb jij affiniteit met biologisch eten en duurzaam ondernemen?
Ben jij de gastvrouw of gastheer die enthousiast onze gasten wil verwelkomen en in de watten wil leggen?

Meer weten over deze functie en ons bedrijf? Klik op de vacaturetekst voor meer informatie en laat ons met jouw motivatie je interesse weten!

Klantenservice Medewerker bij Quality Contacts

Als Klantenservice Medewerker word je ingezet op ons project voor een technische groothandel. Klanten benaderen jou per e-mail, social media en telefonisch. Van vragen over het assortiment tot de levering van de bestelling en van klachten tot complimenten: je kunt ze allemaal verwachten. Deze diversiteit aan vragen zorgt voor een prettige afwisseling in het werk. Door onze uitstekende training, de order op te zoeken in het systeem of de leverancier te mailen, weet jij het antwoord. Uiteraard informeer jij de klant op een nette en klantvriendelijke wijze.